• 0210000000
  • info@aghayfrosh.com

پلن افزایش فروش

پلن افزایش فروش

از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز پلن افزایش فروش یک سند کلیدی برنامه ریزی و مدیریت کسب و کار برای هر شرکت است که شامل اهدافی برای سود و فروش در یک دوره زمانی خاص است. همچنین در این پلن، کلیه فرآیندهای دستیابی به این اهداف، راه های فروش محصول یا خدمات به مخاطبان هدف، منابع موردنیاز و غیره درنظر گرفته می شود. در ادامه این مقاله می خواهیم بیشتر راجع به این مفهوم صحبت کنیم و روش ایجاد الگوی برنامه فروش را بیان کنیم.

منظور از پلن افزایش فروش چیست؟

همه ما می دانیم که برنامه ریزی در هر کاری می تواند فعالیت های ما را ساماندهی کرده و مسیر رسیدن به اهدافمان را کوتاه تر کنند. به گفته دکتر میثم شکری ساز در رابطه با معنی پلن های افزایش فروش باید گفت پلن یا Plan یک واژه انگلیسی به معنای برنامه است. در نتیجه پلن افزایش فروش به معنی‌ یک برنامه با هدف بیشتر کردن میزان فروش محصولات یا ارائه خدمات شما خواهد بود. همچنین می توان گفت پلن افزایش فروش، راهبردها و مجموعه ای از مدل های کسب و کار است که می توانند به جهت بیشتر کردن میزان فروش و نیز درآمد شرکت لحاظ شده و معمولا برای ساخت آن باید به نکات بسیاری توجه کرد. این پلن ها با ارزیابی وضعیت بازار، تحلیل رقبا،‌ بهبود فرآیندهای کسب و کار،‌ تبلیغات و بازاریابی،‌ استفاده از فناوری های موثر و مدیریت منابع شکل گرفته و ارائه می شوند.

هدف اصلی پلن افزایش فروش همانطور که از نام آن پیداست، بیشتر کردن آمار کمی و نیز کیفی فروش محصولات و خدمات است. از دید دکتر میثم شکری ساز دستیابی به چنین هدفی نیاز به دانش بالایی در بخش های مختلف اعم از فروش، دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات،‌ مهارت حل مسئله و ارتباط با مشتری،‌ برنامه ریزی و تحلیل داده ها دارد. همچنین لازم است در مورد بخش های اصلی یک پلن در برنامه فروش به ۷ مورد زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • مخاطبان و مشتریان هدف که تعیین آن کار بسیار مهمی خواهد بود.
  • اهداف فروش که بیانگر تمرکز بر یکسری محصولات و خدمات خاص است.
  • استراتژی ها و تکنیک ها که در بخش آتی این مقاله به آن می پردازیم.
  • ساختار تیم و تعامل میان اعضا یا وظایف آنها.
  • منابع موردنیاز برای دستیابی به اهداف تعیین شده.
  • شرایط کنونی بازار و ارزیابی رقبا.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا به بررسی دقیق تر این موضوع و آشنایی با پلن سرپرست فروش بپردازیم.

الگوی برنامه فروش

چه نکاتی را در ساخت پلن افزایش فروش درنظر داشته باشیم؟

همانطور که در بخش قبل اشاره کردیم، لازم است برای ساخت یک پلن یا الگوی برنامه فروش، جنبه های مختلفی را درنظر بگیرید. در این راستا می خواهیم چند نکته مهم را به شما بیان کنیم که به شرح زیر می باشند:

  • تعیین یکسری پارامترها برای ساخت الگوی برنامه فروش ضروری است. از جمله می توان به بازار هدف،‌ محصولات و خدمات مدنظر، مزیت های خرید از پلتفرم شما،‌ استراتژی قیمت گذاری، بازاریابی و تبلیغات، تعیین فرآیند فروش و پشتیبانی،‌ دوره زمانی،‌ نظارت و ارزیابی اشاره کرد.
  • مواردی که در نکته بالا بیان کردیم، براساس مدل کسب و کار شما قابل کم شدن یا افزایش خواهد بود.
  • در ایجاد یک سند افزایش فروش روشن برای تیم خود و پایه ریزی اطلاعات آن، باید مطابق با منابع و تجزیه و تحلیل پارامترهای مختلف اقدام کنید.
  • یک بخش مهم در ساخت پلن افزایش فروش، نظارت بر عملکرد برنامه ای است که برای مدیریت فرآیند تجارت خود ایجاد کرده اید. این مسئله مهمی است که ساز و کاری را برای چنین کاری داشته باشید تا بتوانید در طول یک دوره، نتایج آن را به جهت اطمینان از مفید بودن پلن ارزیابی کرده و در صورت نیاز، تغییراتی را در آن اعمال کنید.
  • در ساخت یک پلن برای افزایش فروش، لازم است از نقش تکنولوژی و ابزارهای آن برای ارتقا استراتژی ها نیز استفاده نمایید. این بخش مهم باید با درنظر گرفتن تجربیات تیم های مختلف در کسب و کار شما و بررسی فرصت های موجود انجام شود.

حال که مقدمات و نکات اولیه را در خصوص پلن افزایش فروش بررسی کردیم، با ما همراه باشید تا به ۱۱ قدم مهم در ساخت این نوع پلن ها بپردازیم.

پلن سرپرست فروش

۱۱ قدم برای ساخت پلن و الگوی برنامه فروش

از نگاه دکتر میثم شکری ساز در ساخت یک پلن یا الگوی برنامه فروش می توان به ۱۱ مرحله اشاره کرد که عبارتند از:

  1. تعیین اهداف و شاخص های قابل اندازه گیری: این مورد بسیار مهم است که در برنامه افزایش فروش شما، اهداف به طور واضح بیان شوند. شما باید دقیقا مشخص کنید که چه چیزی می‌ خواهید،‌ چه کاری انجام می دهید و چه محصولاتی را درنظر دارید.
  2. تجزیه و تحلیل بازار و تعیین مشتریان ایده آل: همچنین مهم است که برای برنامه ریزی پلن خود، درک درستی از بازار داشته باشید. پس باید نسبت به تجزیه و تحلیل آن اقدام کنید. نیازمندی های بازار را در مناطق مختلف بشناسید و مشتریانی که با آنها سر و کار خواهید داشت را ارزیابی نمایید. این کار به شما کمک می کند تا چیزهایی که می توانند شما را متمایز کنند را به کار ببرید و با مزیت های ارزش افزوده رقبای خود آشنا شوید.
  3. استفاده از تجربیات و داده های گذشته: شما می توانید از داده های پلن افزایش فروش قبلی، اهداف آن، میزان موثر بودن برنامه ها و غیره برای پلن جدیدی که درنظر گرفته اید استفاده کنید.
  4. تعیین استراتژی بازاریابی و ایجاد برنامه فروش:‌ حال نوبت آن است که از تیم فروش و بازاریاب خود برای ایجاد یک استراتژی فروش استفاده کنید. در این بخش باید به دنبال راه هایی باشید که کاربران را به مشتری تبدیل کند، محصولات شما را به مخاطبان بیشتری معرفی کرده و نرخ تبدیل را بیشتر نماید.
  5. تشریح روش های انجام استراتژی: فعالیت هایی که باید برای پیاده سازی استراتژی های خود درنظر بگیرید را تعیین کنید.
  6. بودجه بندی و مشخص کردن مراحل اجرایی: این یک موضوع بدیهی است که تمام مراحل یک پلن باید با توجه به بودجه ای که دارید اجرا شوند. به همین خاطر برای بخش های مختلف، بودجه کافی درنظر گرفته و مراحل انجام آن را نیز مشخص کنید.

این مطلب ادامه دارد…

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
موسی ظهیری

موسی ظهیری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

Leave an answer

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید ؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است.
  • 0935040548
  • support@example.com
آخرین اخبار