روانشناسی جذب مشتری چیست؟ در پاسخ باید گفت این موضوع یک حوزه مطالعاتی در علم روانشناسی است که به بررسی فرآیندهایی برای تاثیرگذاری بر مشتری و جذب او می پردازد. همانطور که می دانید، خرید و فروش یک کار نسبتا احساسی است. به گفته دکتر میثم شکری ساز شما میتوانید با تکنیک های مختلفی مانند تاثیرگذاری اجتماعی و تحریک احساسات، مشتریان را به خرید و استفاده از محصولات و خدمات خود ترغیب کنید. در ادامه با ما باشید تا بیشتر راجع به این موضوع وروانشناسی فروش در بازار ایران بپردازیم.
از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز روانشناسی جذب مشتری یکی از سطوح پیشرفته مهارت های فروشندگان است که باید در علم تجارت به آن پرداخته شود. خرید و فروش جدای از آنکه یک فرآیند اقتصادی است، یک فعالیت احساسی نیز در نظر گرفته می شود. فروشندگان باید بتوانند در این بخش اعتماد مشتریان را جلب کرده و احساسات و نیازهای آنان را درک کنند.
طبق نظر دکتر میثم شکری ساز در یک پاسخ اجمالی برای تیتر این بخش باید گفت روانشناسی جذب مشتری، یک نوع علم است که در آن افراد متخصص رفتارها، احساسات و تفکرات مشتری را ارزیابی می کنند. هدف از این علم، درک بهتر مشتری و قانع کردن او برای خرید است. این کار می تواند فروش شما را افزایش داده و در کنار این هدف، رضایت و تجربه کاربری را بهبود بخشد. همچنین در یک تعریف دیگر نیز می توان گفت منظور از روانشناسی ارتباط با مشتری، شناخت عادات رفتاری و احساسات طرف مقابل است. با درک این موارد می توانید فرد مقابل را برای خرید کالا یا استفاده از خدمات ترغیب و تحریک کنید.
فی المثل اگر بخواهیم یک مثال در این رابطه بیان کنیم باید به نتیجه یک پژوهش اشاره کرد. مشتریان بیشتر با نگاه کردن به سمت راست خود، محصولات را بررسی و خریداری می کنند. به همین خاطر است که امروزه در بسیاری از فروشگاه های زنجیره ای، محصولات پرسود و پرفروش در قفسه های سمت راست قرار داده می شوند. این تحقیق یک عادت یا رفتار مشتری را تشخیص داده و از آن برای فروش بیشتر استفاده کرده است. این تنها یک مثال کاربردی برای استفاده از این علم می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به اهمیت و مزیت های بکارگیری این علم و نکات مهم روانشناسی کاسبی و فروش بپردازیم.
برای بازگو کردن اهمیت علم روانشناسی جذب مشتری می توان به معرفی مزیت های آن پرداخت که در اینصورت می توان گفت:
بنابراین در دنیای امروزی این یک مهارت مهم است که بتوانید با مشتریان تعامل خوبی برقرار کرده و از احساسات و تواناییهای وی آگاه شوید. این کار می تواند علاوه بر ایجاد ارتباط مناسب با مشتری، فروش و رضایت آنها را بیشتر کند.
حال می خواهیم به بررسی نکات و ترفندهایی در بخش روانشناسی ارتباط با مشتری بپردازیم که در این حالت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
این مطلب ادامه دارد…
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.